Η Autotech είναι #1 σε πωλήσεις συστημάτων τηλεχειρισμού στην Ελλάδα

Παράλληλα, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες (Ευρωπαϊκή Ένωση, Αμερική, Ισραήλ, Αίγυπτο και Κίνα)

No1 σε πωλήσεις

Η Autotech είναι 1η σε πωλήσεις στην Ελλάδα σε συστήματα τηλεχειρισμού

Κατακτώντας την κορυφή

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων συστημάτων τηλεχειρισμού και σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο, η Autotech είναι 1η σε πωλήσεις συστημάτων τηλεχειρισμού στην Ελλάδα. Η Autotech επιμένει στις επενδύσεις εντός Ελλάδος, έχοντας συνεχώς στραμμένο το βλέμμα της στις παγκόσμιες αγορές

Εξαγωγές

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού

Παγκόσμια αναγνώριση

Τα προϊόντα και οι εφαρμογές που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Σουηδία, Ρουμανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ισραήλ, Αίγυπτος, Κίνα, Πορτογαλία κ.α)

Κάθετη γραμμή παραγωγής

Σχεδιασμός & Υλοποίηση των παραγόμενων προϊόντων εξ' ολοκλήρου από την αρχή

Αυτοματοποιημένη μονάδα

Η Autotech διαθέτει κάθετη αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες μηχανές και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Σχεδιάζει και υλοποιεί εξ’ ολοκλήρου από την αρχή, διασφαλίζοντας σε όλα τα στάδια την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων.

Σχεδιασμός και υλοποίηση των νέων προϊόντων εξ’ ολοκλήρου από την αρχή

Η Autotech διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής, έχοντας το πλεονέκτημα του άμεσου ελέγχου της ποιότητας αλλά και της κατασκευαστικής λεπτομέρειας των παραγομένων προϊόντων. Το τμήμα παραγωγής στεγάζεται σε ξεχωριστό χώρο τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και ποιότητας. H Autotech αναλαμβάνει την συναρμολόγηση & τοποθέτηση εξαρτημάτων τεχνολογίας SMD και συμβατικών, καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο τους. Χρησιμοποιούμε 2 αυτόματες μηχανές (pick & place) τοποθέτησης SMD υλικών, με συνολικό χρόνο τοποθέτησης 20.000 εξαρτημάτων ανά ώρα. Η συγκόλληση των SMD εξαρτημάτων γίνεται σε αυτόματο φούρνο υπερύθρων (infrared reflow oven), ενώ τα συμβατικά υλικά συγκολλούνται σε αυτόματο “μπάνιο” (wave oven). Η εμπειρία μας καλύπτει όλων των ειδών τις τοποθετήσεις σε πλακέτες απλής ή διπλής όψης, εύκαμπτες πλακέτες κλπ.